keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

ramankylmatlomat.com

Innostun matkaan lähtemisestä joka kerta kuin lapsi jouluaatosta. Vaikka lentokentälle pitää lähteä aikaisin aamuyöllä, kesken parhaan nukkumisajan, niin joka kerta mielessä pyöri kuvia edessä olevista seikkailuista...

Rakastan matkojen suunnittelua, ja välillä tuntuu että olen matkustanut enemmänkin mitä todellisuudessa olen. Uppoudun niin siihen tiedonjanoon ja haluun päästä paikanpäälle. Surffailen netissä, etsin upeita kuvia kohteista, tutkin karttaa, käytän karttaohjelmia reittien suunnitteluun, luen matkailulehtiä ja aiheeseen liittyviä blogeja ja kirjoituksia, teen päiväohjelmia ja katson kalenterista sopivia ajankohtia toteuttaa niitä.  
Ja kun matkalta palaan taas kodin lämpöön yhtä kokemusta rikkaampana, on jo seuraava matka ja kohde tiedossa...



Olen elämäni aikana tehnyt lähes 70 ulkomaanmatkaa, niistä mieleenpainuvampia ja antoisampia ovat olleet itse suunnittelemani ja omatoimisesti toteutetut matkat.
Jokainen matka on ollut omanlainen seikkailu ja niistä kaikista on upeita muistoja tallentunut kuviin ja mieleeni, mutta parhaat ja mieltä lämmittävät naurut olemme saaneet siitä, kun mieheni kanssa tehdyillä matkoilla on kylmyys tavalla ja toisella yllättänyt meidät. Ehkä niinä kylminä hetkinä meitä on hiukan harmittanut, vaikkemme ole sen antaneet haitata millään tavalla lomailuamme. Ja monenlaisilla konsteilla olemme kylmyyttä vastaan ”taistelleet”. 


Tästä kylmästä syystä ja mieltä lämmittävin ajatuksin, Marjakin ja Antin omatoimimatkatoimisto tunnetaan kavereiden kesken nimellä ”ramankylmatlomat.com”
- kiitos siitä lapsuudenystävälle Pialle
Tulen jatkossa kirjoittamaan runsain kuvin höystettyinä matkoista ja seikkailuista, joita olen yhdessä ystävieni ja mieheni kanssa kokenut.
Toivon, että viihdyt kanssani, nautit tunnelmasta ja teet unohtumattomia ja mukavia nojatuolimatkoja seurassani.
Ja jos oikein innostut, suosittelen jo etukäteen jokaista kohdetta tutustumaan omatoimisesti itse. 
           
 " Vaikka ihminen eläisi satavuotiaaksi, hänen voi sanoa
       kuolleen nuorena, ellei hän elämänsä aikana ole
 kyennyt toteuttamaan suurimpia haaveitaan."
                                                           - Songshu 

                         

 Hyvää matkaa! - Gute Reise!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti